Arnold Schwarzenegger præsentere ny elektrisk G-Wagon 1Kreisel_1Så har man set det med. Action helt og tidligere Californien guvernør Arnold Schwarzenegger, har altid været kendt for sin kærlighed for Mercedes-Benz’s store ”bad-ass” SUV’er. Men at forestille sig, at han skulle vælge en el-bil fremfor en stor og kraftfuld V8 G-Wagon, det havde jeg ikke lige set komme.

Kreisel_2Historien bag er, at det østrigske firma KREISEL Electric og Arnold Schwarzenegger sammen har fremstillet en prototype af en G 350 D, som er en 100 procent elektrisk bil med 490 hk. Siden Arnold Schwarzenegger bestred titlen som guvernør i USA staten Californien har han været stærkt engageret i vedvarende energi og derfor også foregangsmand for at få flere til at til at skippe deres benzin- eller dieselbil og udskifte dem til el-bilerne.

Ud af det partnerskab, kan man nu se resultatet. En Geländewagen med et halv tons stort batteri som er fordelt under kølerhjelmen og under bagenden. Den skulle efter sigende have en rækkevidde på 300 km på en opladning og det tager kun 25 minutter, at oplade bilen til 80 procents kapacitet. Topfarten er opgivet til 183 km/t og de 0 – 100 km/t klares på blot 5,6 sekunder, hvilket er mere end 3 sekunder hurtigere end den oprindelige V6 motor.

(Dette indlæg indeholder også annoncelinks)

Planlæg selv din ferie til Los Angeles hos Rejsefeber klik HER!

Der mangler stadigvæk en række test og forbedringer af bilen før den kan gå i produktion. Disse test kommer til at ske i Los Angeles i den kommende tid i tæt samarbejde mellem Arnold og KREISEL Electric.

Kreisel_3Kreisel_4


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Arnold Schwarzenegger præsentere ny elektrisk G-Wagon