Online juleshopping for mænd – Ure


Så hopper jeg lige med på den bølge. Det er altså ikke her, jeg har slået mine folder mest, men nu har jeg endelig taget det lange tilløb.

Og hvad snakker han så egentligt om. Nåh jo SHOPPING og ikke bare shopping i storcentre eller på Strøget her under en uge til jul.

Jeg har endnu ikke overstået julegave indkøbene, og fredag den 23. december bliver nok den eneste dag, hvor jeg kan nå at få købt de resterende julegaver til familien. Og bare tanken om, at der vil være total sort at mennesker i samtlige butikker de sidste timer inden lukketid på fredag, har nu fået mig på andre tanker. Så jeg tror, at jeg kaster mig ud på den tynde is og påbegynder mig et nyt internetliv med online shopping.

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Det første som jeg vil se nærmere på er ure til både min bedre halvdel og helt klart til mig selv. Her er jeg stødt på firmaet The Garwood, som sælger ure til mænd, hvor urkassen er udført i træ. Prisen er kr. 849,- (Men med koden “BLOGGERSDELIGHT” gives 100 kroner rabat på alle deres urer). Det næste i rækken, er et smukt klassisk herreur fra Michael Kors som kun koster kr. 2.095,- hos Urkompagniet men husk at bestille ind den 22. december, hvis det skal ligge under juletræet (blot info til hustruen, det kunne jo være hun læste med 🙂). Det tredje er et stilfuldt dameur fra Olivercph til kun kr. 895,- og det sidste i denne omgang er også til kvinder og er fra Daniel Wellington‘s Classic Collection og koster kr. 1.295,-

Klik på billedet og kom direkte ind i webshoppen!

The Garwood_360_standing_whitebg_webUrkompagniet_michael_korsolivercphdaniel-wellington

Husk at tjekke leveringstiden inden du bestiller, altså hvis du skal have uret leveret inden jul.

Skal konen juleforkæles med en bil – Så bliv blot siddende bag skærm og bliv inspireret HER!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *