Mazzanti Evantra Millecavalli, vildere end alle andre italienske superbiler


image(Foto: www.mazzantiautomobili.it)

Mazzanti Automobili som har til huse i Italien vil ikke stå i skyggen af de tunge drenge Ferrari og Lamborghini. Den lille bilproducent udfordrer nemlig dem med deres seneste model Evantra Millecavalli, som oversat betyder tusinde heste.

Ja – de lyver altså ikke, hele 1000 hk og et moment på astronomiske 1200 Nm har de formået at hive ud af Evantra’ens 7,2 liters V8’er med biturbo som stod klar i udstillingsvinduerne 8. juni i år

imageDen baghjulstrukne Millecavalli er lige under de 3 sekunder på at nå fra 0 – 100 km/t og topfarten er oplyst til 250 mph, altså et stykke over de magiske 400 km/t – Det er vel også værd at nævne dens specialfremstillet keramiske bremser, udviklet fra deres egen motorsport teknologi som gør bilen i stand til at bremse fra en fart af 300 km/t til 0 på blot 7 sekunder.

VIND GAVEKORT – ABSOLUT SIDSTE CHANCE – VÆRDI KR. 849,- KLIK HER!

Projektet Evantra Millecavalli har under udviklingsfasen haft interesseret købere. Hvilket nu har resulteret i forudbestilling af de 3 første eksemplarer og som derved også har sikret projektets overlevelse.

imageDa denne eksklusive superbil ikke skal gå hen og blive hvermandseje vil der kun blive fremstillet 25 eksemplarer fordelt på 5 stk. pr år. Og prisen kan sikkert også få de fleste normale førstegangskøbere af en superbil til at tøve. Den er nemlig sat til omkring kr. 8.000.000,- altså inden vi smider en dansk afgift oveni. Men når du så har skrevet under på købskontrakten, bliver bilen skræddersyet til ejeren i form at valgfrit materiale til interiøret og samt en fuldstændig tilpasset førerplads-indretning.

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)
daekonline-dk(Fik du ikke læst artiklen om, at man nu kan købe en VW UP online – Læs den HER!)

Men du behøver jo ikke at tage helt til Italien for at købe din +1.000 hestes superbil i superbilernes mekka. Næh nej, du behøver ikke tager længere end til Præstø på sydsjælland, hvor bilfabrikanten Zenvo har deres TS1 med 1.104 hk, men også vores naboer Sverige kan fremvise flere modeller fra Koenigsegg paletten med over 1.000 hk. Spøgsmålet er helt sikkert om smag og behag og hvad ville man så vælge, når man kan hive et kreditkort op af lommen og betale over 8 millioner danske kroner. Mit først indtryk af den, kan det godt være at jeg måske står alene med. Men synes den ligger meget tæt på en blanding af Zenvo’en og Lotus Exige GT3. Hvilket ikke i mine øjne er dårligt, da jeg synes at Zenvo’en er utrolig smuk at se på.

Se mange flere billeder af Millecavellien herunder
imageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *