Har du set den vildt sjove video fra Volkswagen 3


Volkswagen UP(Foto: Volkswagen – Sponsoreret)

– Jeg var ved at dø af grin. I en temmelig sjov video som Volkswagen har lavet, vises hvordan det ser ud, når du har bestilt din nye Volkswagen UP på nettet – og nu efterfølgende forsøger at få den ud af Pakkeboksen. Hvordan ville du reagere, hvis så en som skulle hente sin nye bil i Pakkeboksen?
Se i videoen herunder, hvordan andre reagerer ved det sælsomme syn, når de bliver udsat for skjult kamera.

Som det først bilmærke i Europa, har Volkswagen i Danmark nu åbnet op for handel med biler online. Den tyske bilfabrikant har indset, at på det danske marked, er der et kæmpe potentiale for online handel og vælger derfor at følge tidens trend. E-handel er kommet for at blive. Det eneste som nu kun kan forhindre dig i at købe din første bil online, må være pengepungens eller rettere bankbogens størrelse.

For at gøre alt dette muligt, har Volkswagen i samarbejde med Nets fået hævet beløbsgrænsen for online handel fra det hidtidige beløb på kr. 100.000 til nu kr. 150.000 som burde være tilstrækkelig, da UP’ens pris ligger på omkring 120.000 – 125.000 kroner.

Så tjek saldoen i banken – Hiv mobilen frem og betal med MobilPay eller kort, nyn så med på Shu-Bi-Dua hittet ”Hvis jeg havde penge, så sku I bare se – Så gik der ikke længe før jeg fik mig en VW”.  Den er altså god nok, 10 dage efter din bestilling, står bilen klar hos din lokale Volkswagen forhandler og ikke i Pakkeboksen. Lettere kan det næppe gøres at købe bil.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 thoughts on “Har du set den vildt sjove video fra Volkswagen