Musiker Tim Christensen i dyr selfie bommert 2


Tim ChristensenMusiker og forsanger i det danske rockband Tim Christensen afslører sig i dag selv som mand, der er glad for fart. (foto: @thetimchristensen)

Billedet kunne jo ligeså godt ha’ været fra en paparazzi-fotograf, som lå på lur i det skjulte for at holde øje med, hvor Tim Christensen i år valgte at købe sine julegaver. Denne gang var det dog ikke et af de danske sladderblade som lå på lur, men derimod det danske politi, som lå på lur og fangede ham i linsen ved én af deres fotofælder, da han kørte forbi i en Renault.

Tim Christensen selfieMen om det er billedet herover, han kommer til at anvende som cover til sin næste plade, må stå lidt i det uvisse.

Billedet er lagt op af hovedpersonen selv på sin Instagram profil @thetimchristensen med et lidt selvironisk hashtag #expensiveselfie (oversat: Dyrt selfie) og med billedteksten “On the road again” som sikkert ikke henviser til, at han er på turné i øjeblikket.

Om hastighedsoverskridelsen kommer til at koste ham et klip i kortet, som bl.a. Mads Langer også er nysgerrig på melder opslaget på Instagram ikke noget om endnu.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Musiker Tim Christensen i dyr selfie bommert

  • henrik@amazingcars.dk Indlægsforfatter

    Beklager, men det gik vist lige lidt for stærkt denne gang. Godt set Pernille.
    Er rettet nu 🙂