Sponsoreret indlæg
Stjernekok Mikkel Karstad‘s gourmetmenu lavet over åben ild på den lille svenske ø Fejan i forbindelse med Talisker og Scandinavnian Detours besøg hos Fejan Outdoor.
Samt de drinks som bartender Mate Csatlos serverede sammen med den lækre mad – Se indlægget Glamping – Den nye luksuscamping
Forret 1
Ærterpuré med salat af broccoli, bronzefennikel og parmesan
Broccoli stegt med hvidløg, saltede umodne blommer og tykmælk
Forret 2
Pandekager med vilde urter fra Fejan, saltet torsk og syltet rødløg
Drinks til Forret 1 & 2:
Serenity
DET SKAL DU BRUGE
30 ml Talisker Skye
10 ml Sherry Fino
15 ml blommevin
10 ml kamillesirup
10 ml frisk grapefrugtsaft
SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne i en shaker, og ryst kraftigt i cirka10 sekunder. Si/strain det herefter i et cocktailglas, som du har nedkølet på forhånd.
2. Til sidst pynter du med kamilleblomster.
Hovedret
Dampede muslinger med Talisker, øl æble og fennikel
Knoldselleri bagt i et bål med brunt smør, hyldeblomst, boghvede og vilde urter fra Fejan
Drinks til Hovedret:
Malted Apple
DET SKAL DU BRUGE
30 ml Talisker 10
15 ml karamelmelasse
10 ml eddike af mørk ale
100 ml frisk æble/rabarber-juice
SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne sammen i en shaker, og ryst hårdt i cirka 10 sekunder sammen med is. Hæld alt indholdet af shakeren i et highball-glas.
2. Pynt med æblechips og vilde urter.
Dessert
Rabarber med hvid chokolade, gran og Talisker
Kaffe med blåbær og honningkiks
Drinks til Dessert:
Birch bark
DET SKAL DU BRUGE
25 ml Talisker 10
15 ml hyldeblomstsaft
2 spsk pæremarmelade
10 ml birketræsaft
15 ml hvid Mozartchokolade
SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne i en shaker, og ryst det kraftigt i cirka 10 sekunder. Si din cocktail over i en afkølet hvidvinsglas med en double-strainer.
2. Pynt til sidst med lidt solbær på toppen.
Is there anybody getting similar rss drawback? Anybody who knows kindly respond.