Cars’N’Coffee med temaet Formel 1 1


Så dukkede der lige en uventet mulighed for at arrangere mit søsterfirma SportsCarBooking allerførste Cars’N’Coffee som løber af staben søndag den 19. maj.

Det gav herefter god mening at kontakte Nicclas fra SCC – Sophisticated Car Club, der tidlligere har samlet biler til Cars’N’Coffee og han var frisk på at være med til at arrangere dette event. Dette satte så gang i at få opfyldt en af mine store drømme – nemlig at samle en masse flotte biler til Cars’N’Coffee, hvor temaet er Formel 1 på storskærm.

Med gode forbindelser til Format Biograf i Ballerup Center og en satsning fra deres side på af vise Formel 1 på stort lærred i biografen, blev jeg spurgt om jeg kunne tænke mig at hype blandt mine kontakter fra nær og fjern.

Selve arrangementet er på plads og begynder på parkeringspladsen foran indgangen til Format Biograf i Ballerup Center

Format Biograf i Ballerup Center ligger sæder til Italiens Grand Prix på Imola søndag den 19. maj med løbsstart kl. 15.00

Men inden og under løbet vil vi, altså SportsCarBooking, SCC – Sophisticated Car Club og Format Biograf afholde det første af forhåbentlig flere Cars’N’Coffee de søndage, hvor der køres F1-løb i Europa.

Så kom og mød os på parkeringspladsen foran indgangen fra kl 14.00 – Her kan du også sikre dig en eksklusiv billet til løbet.

Eventet slutter når løbet flages af .

Så kom og kig med, enten på Formel 1 eller bare på de flotte biler – I skal være så velkommen.

Vi har ikke på nuværende tidspunkt ikke et helt klart overblik af, hvilke biler som dukker op til Cars’N’Coffee. 

Men vi har fået tilsagn om lidt fra de forskellige hylder såsom Ferrari, Lamborghini, Porsche og mange flere

Kunne Du tænke dig ag deltage, enten med en lækker bil eller blot som tilskuer, så skriv evt en kommentar herunder eller i en mail til kontakt@sportscarbooking.com om du kigger forbi!

Du skal nemlig være så velkommen!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Cars’N’Coffee med temaet Formel 1