‘The Dry Bar’ en spændende fusion på Nørrebro


The Dry Bar

Med tanke om, hvor kedeligt det kan være at anvende adskillige timer på sit lokale vaskeri. Så var det noget af en øjenåbner, da jeg trådte ind af døren til Mønvaskeriet i Elmegade 2 på Nørrebro.

Musik fra DJ Adi (@adidaddi), kulørte lamper, god og livlig stemning omkring pop-up baren som med sikker og professionel stil blev styret af den danske World Class vinder Mathias Broksø selvfølgelig stadigvæk med en kulisse af et klassisk møntvaskeri med snurrende tørretumblere i baggrunden.

Anledningen til begivenheden The Dry Bar, tænker jeg ikke har givet de lokale beboere større panderynker eller trækken på skuldrene. For når man bevæger sig rundt i området Nørrebronx, så er der plads til alle typer virksomheder.

En fusion mellem de 2 erhverv, vaskeri og bar i denne kulisse godt hjulpet på vej af Tanqueray 0,0 så forsvandt det ultra-kedelige ved at sidde på et vaskeri og høre på den monotone lyd af sin kulørte vask. Nu kunne det ugentlige søndags-besøg blive opgraderet fra skyllemiddel og vaskepulver til en god gang lydbog snacks og frisk-shaket cocktail.

Det ærgerlige er nu, at pop-up cocktailbaren, kun havde et par dages levetid og ikke fortsætter som andet end et nydeligt vaskeri. Fusionen mellem bar og vaskeri havde efter min mening så stor potentiale, så stort, at jeg frivilligt fremover, ville påtage mig alt lige fra kogevask, klatvask og skånevask.

The Dry Bar

Aftens bartender Mathias Broksø (læs mere om hans bedrifter her!) diskede op med endnu flere af hans lækre signaturcocktails/-drinks såsom Fruit Basket Martini, Infinity G/T, 0,0 Southside og Zero Iced Tea – De sidste 2 tilhørte den alkoholfrie kategori som jeg i øvrigt mener, burde blive den faste bestanddel hos ethvert vaskeriet med tanker om at føre ”The Dry Bar” planerne ud i livet 4real, idet disse efter min overbevisning ikke burde kræve en alkoholbevilling fra myndighedernes side.

DRIK VENLIGST ANSVARLIGT

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *