Tanqueray & Thonet relancerer ikonisk barvogn


Inviteret

Tanqueray x Thonet relancerer ikonisk barvogn

”Kom indenfor i vores hyggelige hjem, så skal jeg servere dig en velsmagende cocktail!” – Mange familier vælger ofte at gemme deres barskab lidt af vejen, idet de halvfyldte flasker godt kan blive misforstået. Men nu skal der være en mere afslappet tilgang til at invitere sine gæster hen til det rullende barskab for at servere en skøn cocktail med stilsikker hånd.

En af mine favorit gin brands Tanqueray har sammen med møbelproducenten Thonet relanceret en specialudgave af den ikoniske S 179 barvogn – En barvogn som den verdenskendte arkitekt Ludwig Mies van der Rohe udødeliggjorde for næsten 100 år med sit tidsløse og minimalistiske design. Den nye barvogn S 179 årgang 2022, har den anerkendte tyske produktdesigner Sebastian Herkner med sine kreativitet forvandlet til et mesterværk uden at gå på kompromis med enkeltheden i det oprindelige design.

Slutresultatet er blevet en barvogn, hvor farverne, materialerne og symbolerne fra den velkendte Tanqueray-flaske er integreret i det ikoniske møbel på fineste vis. Sebastian Herkner har kombineret originalens klassiske kromramme og Tanquerays velkendte grønne farve. Overfladen af vognen består af kruset glas, mens den nederste hylde har plads nok til både Tanqueray-flaskerne og de redskaber, man skal bruge for at mixe og shake velsmagende cocktails.

Den oprindelige barvogn, der har fungeret som inspiration til specialudgaven, er ikke valgt uden grund. Den klassiske S 179 blev første gang fremstillet i 1930’erne, som var en tid, hvor Bauhausstilen fandt sin vej til industriel produktion. Det var også i denne periode, Thonet udviklede sig til en af verdens største producenter af moderne møbler. Originalen er lavet af krom og helt i tråd med principperne “Less is more” og “Form følger funktion”, som kendetegnede Bauhaus-designet.

Tanqueray x Thonet relancerer ikonisk barvogn
Bartender og vinder af World Class 2022 Mathias Broksø sørger for cocktails

Se 3 forskellige forslag til drinks og cocktails som du kan diske op med til dine gæster herunder – Det er bartender Mathias Broksø og vinder af World Class 2022 som strøer om sig med sine inspirationer til disse drinks som blev serveret ved lanceringen af barvogn S 179 på restaurant Delphine på Vesterbro i København, hvor stemningsbillederne er fra.

Tangueray x Thones-udgaven af barvogn S 179 vil være tilgængelig på www.tanqueray-thonet.com i en begrænset periode fra uge 44. Prisen ligger på ca. 20.500,-

DRIK VENLIGST ANSVARLIGT

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *