Endnu mere voldsom Ferrari SF90 Spider


Ferrari SF90 Spider, endnu mere voldsom
Foto: Novitec

De kære venner fra de tyske tunings- og modificeringsfirma NOVITEC, har haft den nye Ferrari SF90 Spider gennem deres kyndige hænder selvom det lyder vanvittigt, givet den 10% mere effekt i forhold til de 1.000 hestekræfter den havde som standard. Med blandt andet et specielt højtydende udstødningssystem samt en opgradering af det elektrisk styringssystem i forbrændingsmotoren har løftet i samarbejde med de 3 elmotorer effekten til hele 1.109 hk. Den opgradering skulle give en tophastighed på mere end 340 km/t og en acceleration fra 0 – 100 km/t på blot 2,4 sekunder og fortsætter til 200 km/t på 6,5 sekunder.

Ferrari SF90 Spider, endnu mere voldsom

Disse ”små” ændringer i motorrummet kombineret med en kulfiberopgradering af karroseriet får bare den sportsvogn til at stå endnu mere spektakulær i udstrålingen – Læs meget mere HER! om hvad NOVITEC har gjort med denne smukke gule SF90 Spider. (Se flere billeder af det gule lyn herunder)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *