3 tips til at finde den perfekte leasingaftale


Dette indhold er sponsoreret

Når man skal finde den perfekte leasingaftale, er det vigtigt at være opmærksom på nogle forskellige ting. Herunder kan du læse tre tips, der kan være med til at hjælpe dig på rette vej.

Fordele ved flexleasing

Flexleasing er en type leasing, hvor man har mulighed for at tilpasse varigheden og kilometerantallet undervejs, når der leases. Dette kan være en stor fordel, hvis man eksempelvis får et ændret behov for bilen undervejs. Det kan også være en stor fordel, hvis man får ændrede økonomiske rammer, da man ikke er bundet til en fast tidsramme og derfor kan opsige undervejs. Modsat, hvis man får behov for at forlænge perioden, kan man også det, såfremt man meddeler om det inden den oprindelige udløbsdato. Endelig er det også en stor fordel, at man ikke behøver at binde sig til ét kilometertal under leasingperioden, men at det kan tilpasses i leasingperioden, hvis behovet ændres – man kunne jo blive fristet af en kør selv-ferie eller få et pendlerjob. Bliv klogere på flexleasing her, hvis det lyder som noget for dig.

Hold øje med dine omkostninger – og vær realistisk

Når du skal til at indgå i en leasingaftale, er det vigtigt, at du har styr på dine omkostninger. Du skal have et overblik over, hvor meget du har råd til at bruge på 
leasing hver måned, så du ikke ender med at komme ud i en situation, hvor du ikke kan betale din leasingydelse. Vær derfor realistisk, når du vælger leasingaftale, så du ikke ender med at komme ud i økonomiske problemer. Du kan lægge et budget over dine månedlige indtægter og udgifter, så du kan se, hvor meget du har til rådighed til at betale for din leasingydelse. Husk også at medregne uforudsete udgifter.

Tjek bilens stand, inden du leaser den

Når du leaser en bil, så er det vigtigt, at du tjekker bilens stand. Dette gælder især, hvis du overvejer at lease en brugt bil. Når du leaser en brugt bil, så skal du være ekstra opmærksom på dens stand. Dette skyldes dels, at der kan være flere skader på en brugt bil end på en ny bil – og disse skader kan have betydning for din leasingaftale. Derudover kan skaderne også have betydning for din forsikring af bilen. Så tjek altid grundigt bilens stand – både udvendigt og indvendigt – inden du leaser den.

Der er mange ting, du skal overveje, når du leder efter den perfekte leasingaftale. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *