Lamborghini Aventador beslagt for tredobbelt fartoverskridelse


Foto: York Regionale Police

En Lamborghini Aventador-ejer fik hans superbil beslaglagt i starten juli måned omkring Toronto, Canada, da politiet stoppede ham for en næsten tre gange overskridelse af hastighedsgrænsen.

Føreren af ​​Lamborghini’en blev stoppet af York Regional Police for at køre med en hastighed på 170 km/t i en 60 km/t-zone, kan man se af deres opslag på Twitter. Det betyder 106 mph i en 37 mph-zone, hvilket altså er en enorm overskridelse af fartgrænsen. For at gøre ondt værre er denne særlige vejstrækning nær Highway 7 og Keele hjemsted for regionens højeste antal færdselsulykker hvert år. Så det er blot for at sige, at dette sandsynligvis ikke er det allerbedste sted at prøve at lade den kraftfulde 6,5-liters V-12-motor strække benene.

Som et resultat af førerens dårlige opførsel, bliver han nu nødt til at bruge lidt tid uden sin Aventador, for at være lidt specifikt, så har han fået den beslaglagt i 14 dage (temmelige billigt sluppet i forhold til de danske forhold). Men ejeren vil ikke kunne bruge bilen eller for den sasgs skyld en anden bil efter dette tidsrum, da hans kørekort er blevet suspenderet i 30 dage i overensstemmelse med Ontarios straf for denne type fartoverskridelser. Så kan han ydermere se frem til en bøde på små $2000. (ca. 15.000,- danske kroner)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *