Amerikanske Venom F5 på vej mod vanvittige hastigheder


Hennessey Venom F5
Foto: Hennessey Performance

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg fascineres af de store bilmærkers kamp mod noget som snart ligner raketfarten. Så når John Hennessey grundlægger og ejer af amerikanske Hennessey Performance, stolt giver en briefing om Venom F5’en, som Hennessey har testet gennem det sidste års tid, med et håb om man inden længe rammer 300 mph (omregnet til ca. 480 km/t), nu er godt på vej med en hastighed af 271,6 mph (omregnet til 435 km/t). Så kan jeg kun klappe i mine små hænder og glæde mig over at der stadigvæk er nogen som går mod strømmen og ikke altid tænker i grøn omstilling og øko-vegansk;)

Se videoen herunder, hvor de mange hestekræfter slippes løs og giver syn og hørelse for sagen. Jeg nyder hvert et sekund i videoen👍

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *