THE EXORCIST med 1000 hk – Ikke for sarte sjæle


THE EXORCIST

Det kan aldrig blive for vildt, når Hennessey Performance begynder at skrue på biler. Så derfor er det heller ingen undtagelse, når de har en Chevrolet Camaro ZL1 mellem deres hænder. For når de er færdige med den, ender den med en motoreffekt på sindssyge 1000 hestekræfter, så der er ikke mærkeligt at man vælger at kalde den for ”THE EXORCIST”. Opgraderingen af en Camaro ZL1’en til ”THE EXORCIST”, vil kun blive muligt på modeller som er fra 2019 og nyere samt både coupé og cabriolet udgaverne. Der vil kun blive produceret 100 eksemplarer, hvilket gør af ”THE EXORCIST” meget sjælden og eksklusiv.

THE EXORCIST

De sjove tal som er værd at læse for ”THE EXORCIST” er, at motoren som er den oprindelige 6,2 liters V8 (normalt har 650 hk) efter en grundig opgradering af motoren i stedet yder 1000 hk ved 6.500 o/min. Topfarten er opgivet til 350 km/t og at de 0 – 100 km/t klares på søle 2,3 sekunder. (0 – 60 mph: 2,1 sek.)

THE EXORCIST

For at få så meget kraft ud af ”THE EXORCIST”, er der tilført og opgraderet med bl.a. High-Flow Supercharger Upgrade, High-Flow luftinduktionssystem, HPE knastaksel, brændstofsystem, indsugnings- og udstødningsventiler, Dyno Tuning og meget meget mere som man fra Hennessey’s side yder 2 års garanti på.

THE EXORCIST

Prisen for opgradering til “THE EXORCIST” er for mit vedkommende ukendt, men tænker, at den kunne være attraktiv, altså hvis man selv havde en ZL1’er i garagen – For tjek lige deres video ud af den vilde djævleuddriver HERUNDER.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *