Bugatti Limited Edition Grand Prix Jakke


Bliv klædt på i denne flotte jakke fra Bugatti som kun vil blive fremstillet i 32 eksemplarer. Inspirationen kommer fra Bugatti’s epoke fra Grand Prix og er fremstillet i lysegrå ultrablødt ruskind og har bomuldsfor på kroppen og viskosefor på ærmerne.

Den centrale metallynlås kommer med en dobbelt skyder og mærket lynlåsbeskytter. Grand Prix-jakken har to udvendige lommer med synlig metallynlås og en indvendig lomme i sort læder med samme falmende røde EB-broderi som også er brugt i bilen.

Inde i selve jakke vil blive det fremgå, hvilket nummer af de 32 specialfremstillede jakker den har og der vil også være plads til en personlig note, såsom ejerens navn.

Prisen for den fede og unikke jakke er ikke voldsom dyr, så du skal sikkert være hurtig på aftrækkeren, hvis du skal sikre en af de 32 eksemplarer – Prisen er 1.032 Euro, og kan bestilles i linket HER!