Den ultimative Man Cave med garageplads til 50 biler


Man cave
Foto: Zillow.com

Har du lidt ekstra millioner på kontoen, samtidig med at du er blevet lidt træt af det vilde byliv. Så burde du tænke på at investeres i dette vinter-/sommerpalæ. Her har du sågar plads til lidt af din bilsamling. Ja, optil hele 50 biler er der plads i dette 73,5 millioner kroners palæ’s garage beliggende i delstaten Montana som så også lige har sin egen Dyno.

Ultimative Man cave
Foto: Zillow.com

Vinter- eller sommerferie?

Her vil du kunne tilbringe sommeren på et roligt, afsondret sted, hvor du samtidig vil kunne gemme din dyrebare bilsamling? Bliver du ikke bare en lille smule fristet? Dette palæ i det landlige Montana er omgivet af ørkenen og har sin egen underjordiske garage med plads til 50 biler, med egen tankstation på stedet og endda et dyno-rum.

Huset blev bygget tilbage i 1987 på en 20 hektar stor grund. Det kæmpe hus med 360 graders panoramaudsigt til Montanabjergkæderne er på 9000 kvadratmeter, har din egen private indkørsel. Huset er indrettet med fire soveværelser, fem badeværelser, et gourmetkøkken og en standardstor to-bils garage

Et stykke nede ad indkørslen er indgangen til det underjordiske garageanlæg, som kan rumme op til 50 køretøjer. Indenfor i garagen finder du også et værksted med lift samt et dynamometer indbygget i gulvet – noget, som du normalt kun finder hos en professionel tuningsekspert. Der er også en indbygget elektrisk biloplader til Tesla’s (vi er jo i Guds land) og en indendørs bilvask.

Ultimative Man cave
Foto: Zillow.com

På ejendommen finder du også en benzinstander med en kapacitet på næsten 3800 liter og endda et træhus. Der er også et opholdsrum for ejendomsvagterne og separat gæstehus med autocamper-tilslutning.

Hvis det var noget for dig, skal du nok være hurtig på aftrækkeren – Ejendommen, som er sat til salg for næsten 74 millioner kroner har været købsklar i lidt over en måned og man skal nok ikke forvente en lang liggetid her!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *