Endnu en Ferrari F40 udbrænder i Japan


Foto lånt fra RaceandTrack.com

Vi har lige erfaret fra “RaceandTrack”, at endnu en af verdens mest ikoniske superbiler F40’eren lider den grumme skæbne at gå i brand for herefter at total udbrænde. Gudskelov slap både chauffør og godt fat i passager ud af bilen, inden ilden rigtigt fik fat. Det hele skete på en af den mest legendariske bjergveje og Japans svar på Nūrburgring, Hakone Turnpike 

Noget er simpelthen gået gruelig galt i forbindelse med turen på den 13,8 km lange lukket betalingsvej. For det er vel ikke helt uden grund, at vi inden for kort tid oplever at se 2 stk. F40 udbrænde (se opslaget fra den brændende F40 i Monaco) – De 2 personer fra F40’eren bemærkede røg fra bilen under kørslen og bragte bilen straks til standsning, men kunne intet stille op, da enhver klassisk bilejers mareridt blev til virkelighed og blot ende med at være tilskuer for at se røgen udviklede sig til store flammer og bilen totalt udbrændte 😢

Foto: @emanuel_E90M3

Herover ses billledet af den brændende superbil, som selvom det ser temmelig katastrofalt ud, faktisk sagtens kan ende godt. For den udbrændte Monaco-F40’er er efterfølgende blevet fuldstændig restaureret og det er nok fordi at værdien for en Ferrari F40 kan rende op i svimlende 125 millioner kroner for det perfekte eksemplar.

ADVARSEL ! (Ikke for sarte sjæle) Se den sørgelige Twittervideo’en af den næsten udbrændte japanske Ferrari F40 👇

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *