Italienske politi’s Lamborghini Huracán kører 500 km’s organtransport på kun 2 timer 1


I forrige uge bidrog til italienske politi med en organtransport fra centrum af Rom til Gemelli Universitetshospital i den nordlige by Padua. En distance på i alt 489 kilometer, hvor en donornyre skulle fragtes i en af det italienske politi’s specielt modificeret Lamborghini Huracáns. Her er der nemlig fremstillet et køleskab i det beskedne bagagerum som kan klare disse specialopgaver.

Tænker lidt, at det må være en rekord at kunne fragt organer over så lang en distance på så kort tid i bil – Udregning af gennemsnitshastigheden er blevet målt til 235 km/t for vilddyret med en V10 motor med hele 610 hk (i øvrigt synes jeg det er spøjst, at man ikke har valgt en helikopter til opgaven). Jeg tror egentlig heller ikke at en strækning på næsten 500 kilometer kan klares uden et besøg på en tankstation med så høj en hastighed. En strækning som udmålt via Google Maps tager mindst fem timer

Det italienske politi råder over flere Lamborghini Huracán’s som kan andet end at stoppe fartsyndere og lign. De er alle udstyret med samme køleskab til at fragte organer eller andre temperaturfølsomme medicinske forsyninger.

Det italienske statspoliti offentliggjorde en video på Twitter, efter leveringen var afsluttet – Se den herunder


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

One thought on “Italienske politi’s Lamborghini Huracán kører 500 km’s organtransport på kun 2 timer