16-årig pige slår vild rekord i en Porsche


Man skulle tror at det er”piece of cake” og styre en bil gennem en slalombane med 50 kegler hurtigste muligt.

Men for at slå verdensrekorden, er det åbenbart ikke hverken Formel 1 eller Le Mans-kører som er i spil til denne rekord. Næh, man sætter 16-årlige Chloe Chambers bag rattet i en Porsche 718 Spider med 414 hk – Chloe er dog ingen novice inden for motorsporten, hun har trods alt 7 års erfaring med gokarts og racerbiler. Så det har altså været nok til at hjælpe hende med at kunne skrive “Guinness World Records”-titlen på cv’et.

Ligeså glad og stolt som den unge Chloe er over sin flotte bedrift, ligeså stolt er Porsche Cars North America for at kunne annoncere, at det nu er en Porsche som er indehaver af en ‘Guinness World Records‘ for hurtigste slalom-kørsel på en bane mellem 50 kegler i tiden 47,45 sekunder.

Se i videoen herunder, hvor legende let det ser ud når Chloe Chambers styrer den flotte Porsche 718 Spyder gennem forhindringerne på slalombanen og sætter nu verdensrekord👇