Guldkroen lever virkelig op til sit navn 2


Det genkendelige indgangsparti til Guldkroen

Så blev det endelig “torsdag den 9/7 kl 20.00”, det var nemlig datoen, hvor det endelig var lykkedes for os, at få et bord på den populære danske kro i udkanten af Nørrebro, ‘Guldkroen’. Nu havde vi hørt og læst om deres lækre danske mad på menukortet of de mange flotte anmeldelser – Så nu måtte det efter at have stået øverst på vores ønskeliste, være vores tur.

Forventningerne var skyhøje inden vi trådte ind gennem døren og vi fik anvist vores bord bagerst i det mørke lokale med baren som nabo. Den mørke indretning med effekter, nips og billeder fra en svunden tid på en mørkebrun væg, fik os til at føle, at vi var ankommet til en tidslomme i 1960’erne. Her forsvandt alverdens bekymringer i takt med den danske sangskat rullede ud af musikanlægget og beroligede vores øregange med alt fra ‘Pas på den kaldrøde gummibåd’, ‘Krøller eller ej’ og ‘Bornholm Bornholm Bornholm’ – Så alt det mørke som i første omgang føltes så dystert, løftede istedet humøret op til max stærkt hjulpet af det meget veloplagte personale👍

Det overskuelige menukort hos Guldkroen

Menukortet er meget hurtigt kigget igennem, idet der er 3 forretter, 3 hovedretter og 2 desserter at vælge i mellem – Vi valgte en “Fædrelandsmenu” til fruen, der inkluderer Tarteletter, Stegt Flæsk og Rødgrød med fløde. Mens jeg sprang på en anden dansk klassiker, nemlig en Wienerschnitzel (godt nok ikke en herreschnitzel på 800 gram, men den normale af slagsen) plus samme dessert som hustruen. Hele herligheden blev skyllet med en iskold grøn …… sodavand fra Frem – Bliver det så mere dansk? 😉

Tarteletter
Stegt Flæsk
Wienerschnitzel
Rødgrød med fløde

Et kig på billederne af maden, afslører rent visuelt vort besøg. Men fortjener så sandelig også en stor ros for smagen, som lå i toppen af, hvad vi tidligere har smagt af traditionel dansk mad. Prisen for aftenens lækre mad og drikkelse endte på kr. 645,- 

Fint besøg på Guldkroen denne aften, ejer Umut hygger med Wafande

Stemningen er utrolig høj med musik, god betjening og et publikum, øhhh jeg mener gæster som har fundet sig et fristed, hvor der er højt til loftet i det lille lokale. Og hvis man er heldig, ligesom vi var i aftes, render man også ind i den yderst sympatiske ejer Umut Sakarya (også kendt fra ‘Vild med Dans’), som gav aftenen en sidste optur.

Vi har ud fra vores besøg valgt, denne gang at fyre en håndfuld stjerner afsted til Guldkroen, som efter vores mening fuldstændig lever op til navnet “Guld-kroen” – Vi bedømmer den til topkarakteren: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Tak for mad og en uforglemmelig aften👌


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Guldkroen lever virkelig op til sit navn