Lamborghini bygger en yacht med 4000 hk


Technomar Lamborghini 63

Lamborghini kommer nu også i fremtiden til at indtage herredømmet over havet. Den italienske superbil mastodont er nemlig i samarbejde med den italienske bådbygger Sea Group ved at skabe et mesterværk ‘Technomar for Lamborghini 63’ med 4000 hestekræfter leveret af to styk 24,2 liters MAN V12 dieselmotorer, der giver en tophastighed på havet på 60 knob, som oversat til noget i landkrabber forstår, omkring 111 km/t. 

Technomar Lamborghini 63

Prisen for denne yacht Technomar for Lamborghini 63 begynder ved omkring 22,5 millioner kroner, men det er inden du har kigget i ekstra udstyrskataloget, som blandt andet tilbyder Gucci badeværelsesinventar.

Technomar Lamborghini 63

Talangivelsen ‘63’ er som bekendt for Lamborghini fans det tal, som fortæller hvornår Lamborghini blev grundlagt, men i tilfældet her med Technomar for Lamborghini 63, er det også længden på yacht’en som er 63 fod og samtidig også antallet af yacht man forventer at bygge af denne model.

Technomar Lamborghini 63

Bestil din amfibie-pakke fra Lamborghini HER! 👇

https://www.lamborghini.com/en-en/news/tecnomar-for-lamborghini-63-the-motor-yacht-unveiled