Louis Vuitton vil ændre vores livsstilsvaner


Siden Louis Vuitton’s åbnede den første butik i Paris tilbage i 1854, er deres kufferter blevet forbundet med rigdom, luksus, elegance og et smukt stykke håndværk.

Ernest Hemingways libery trunk fra 1927

En klassiker som vi sikkert vil huske, er Hemingways biblioteksmodel, der senere har givet inspiration til “Sneakers Kufferten”

Louis Vuitton Sneakers kuffert

Og nu følger ‘LV’ op med to nye versioner, som de har valgt at kalde Monogram Sky og Monogram Mirror. Den første version, er lavet af skraveret blå lærred, der viser himlen på en solskinsdag, mens Monogram Mirror reflekterer lyset som et vandspejl. 

Man skulle næsten tro, at LV havde forudset dette års store coronakrise og de mange nedlukninger af klodens lande. For det har jo medført at mange menneskers rejsevaner i år er total ændret – Her tænker jeg på, at i forbindelse med Louis Vuitton’s FW 20 herremode-showet i januar måned, kunne man se at ‘LV’ virkelig genovervejer tanken om at rejse sammen med nye og moderne trends, først og fremmest tilbagevenden til udendørslivet og genopdagelse af vandreturene.

Derfor kan man nu også som tilbehør erhverve sig et luksuriøst campingtelt i vandafvisende stof, og naturligvis dekoreret udenpå i bedste LV-stil med det berømte Monogram fra 1896 og indvendigt med de bløde skyer, som man så tidligere på året ved efterårskollektionen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *