NOVITEC customizer den nye McLaren GT


For at give den nye McLaren GT et endnu mere spændende udseende, udviklede NOVITEC’s designere og ingeniører et aerodynamisk bodykit til GT’en, der skulle bevise dets kvaliteter i en vindtunnel. Derudover bliver karakteriserende ved den forskudte kombination af 20 samt 21 tommer hi-tech fælge på for- og baghjulene. De er udviklet i samarbejde med den amerikanske producent Vossen.

NOVITEC sortimentet til GT’en tilbyder også sportsfjedre, som er skræddersyet til disse hjul, som sænker undervognen med omkring 25 millimeter.

Et andet fokuspunkt i produktprogrammet er ydelsen. Der er tre forskellige NOVITEC-tuningssæt, der klemmer ydelse op til 707 hk og moment op på 714 Nm mod dens normale 620 heste og 630 Nm.
Den nye opgradering bringer ifølge NOVITEC topfarten op på 333 km/t mod dens normale 326 km/t og de 0-100 klares på 3 sekunder rent, hvilket er en 0,2 sekunders forbedring.

Også som en del af opgraderingsmulighederne, er et højtydende udstødningssystem i rustfrit stål samt metal katalysatorer.

Tjek mulighederne ud HER👇