NYHED – Aston Martin afslører V12 Speedster på hjemmebanen


Nyhed Aston Martin afslører V12 Speedster hjemme i EnglandEfter aflysningen af ​​Genève International Motor Show benyttede Aston Martin lejligheden til at afsløre deres seneste projekt for verdens medier på deres egen hjemmebane i Gaydon, Warwickshire – England

Som taget ud af en James Bond film, hvor Q overbringer nøglerne til en yderst smuk skyfall-sølvfarvet sportsvogn V12 Speedster til 007, agenten med licens til at dræbe – men det viser sig at den jagerflys lignende sportsvogn også har flyveegenskaber med raket og maskingevær som ekstraudstyr………..

Undskyld – Jeg blev grebet lidt af stemning (glæder mig vist lidt for meget til den næste James Bond-film nummer 25 “No Time to Die” som rammer biograferne den 2. april 😂)

Nyhed - Aston Martin afslører V12 Speedster Den nye Aston Martin V12 Speedster er kommet til verden som en inspiration fra både Aston Martin’s stolte racinghistorie og deres luftfartsdesign – Speedster’ens udtryk og form skulle få de fleste jagerfly’s-entusiaster til at sige “F/A-18 Hornet” – Men det jeg altså ikke, så jeg nøjes blot med at sige – “Damn – det er sgu en smukt skruet sammen Amazing Car”

Det kommer til at blive svært at møde V12 Speedster’en i det offentlige rum, idet der kun bliver fremstillet 88 eksemplarer af denne 2-sæders skønhed.

Når Aston Martin afslører mere om hvad der gemmer sig under kølerhjelmen – Vender jeg tilbage med mere info. Ellers kan i helt sikker få mere at vide eller endnu bedre reservere et eksemplar👇

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *