En familiebil med 1.700 heste og en topfart på 400 km/t


Koenigsegg GemeraJa Ja, Du læste helt rigtigt, 1.700 hestekræfter, 4 kopholdere, en topfart på 400 km/t – Og hvem andre end Koenigsegg, kan finde på at smide én så vanvittig familiebil på gaden med plads til 4 personer – Koenigsegg Gemera, er det nye navn vi nu skal til at huske i rækkefølgen af fantastiske modeller fra den svenske bilproducent med kun enestående og højt ydende hyperbiler på menukortet.

Koenigsegg GemeraKoenigsegg ”truer” med at fremstille 300 eksemplarer af hybrid-hyperbilen Gemera’en som bliver verdens første Mega-GT. Hybridmotoren som består af 3 el-motorer på i alt 1.100 hk bliver suppleret af, (Koenigsegg egen udtales) en lille motor med stor ydelse på ”kun” 600 hestekræfter og har valgt at kalde den TFG ”Tiny Friendly Giant”. Når vi lægger tallene samme får vi ikke uventet 1.700 hk som altså skulle være nok til at presse hyperbilen op til en topfart af hele 400 km/t og en acceleration fra 0 – 100 km/t på blot 1,9 sekunder.

Koenigsegg GemeraNår Koenigsegg Gemera’en udelukkende kører på strøm, skulle den kunne komme 50 kilometer ud af landevejen og ramme 300 km/t, men tænker at det vil forkorte rækkevidden væsentlig 🙂

Se flere billeder af denne utrolig smukke hyperbil længere ned i opslaget.

Prisen er stadigvæk ukendt for denne flotte bil – Men er du lige så vild med den som jeg, kan du forudbestille den i linket herunder

Koenigsegg GemeraKoenigsegg GemeraKoenigsegg GemeraKoenigsegg GemeraKoenigsegg Gemera

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *