Bentley Mulliner Bacalar kun til de få


Bentley Mulliner Bacalar kun de de rigesteEn ny og endnu mere eksklusiv Bentley har set lyset –  Sætter du navnet Mulliner efter Bentley, så kan det altså næsten ikke bliver mere “Det ypperste af det ypperste” – Derfor bliver det sikkert også kun en 2-sæders Grand Tourer Roadster  til de aller rigeste i verdenen.

Bentley Mulliner Bacalar kun 12 stkKun 12 eksemplarer er det meningen, der skal fremstilles af Bentley Mulliner Bacalar – Nogen vil sikkert kunne genkende noget fra designet, idet Bentley har genanvendt en del af designet fra den prisvindende konceptbil EXP 100 GT, som Bentley viste frem i sommeren 2019, da man ville vise hvordan deres Grand Tourer skulle se ud i 2035.

Bentley Mulliner Bacalar voldsom 6 liters W12-motorMen gudskelov kan vi nu rejse frem i tiden og nyde denne nyhed fra Bentley, med en 6 liters W12-motor med 650 heste og 900 Nm samt et topfart på over 320 km/t – (Se flere billeder af den eksklusive Mulliner nederst i indlægget)

Se videoen af Bentley Mulliner Bacalar👇

Bestil eller nøjes bare med at se den her i linket

Bentley Mulliner Bacalar 2-sæders Roadster

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *