Verdenspremiere, Mansory har gjort det igen – Lamborghini Cabrera


MANSORY Cabrera, Lamborghini SVJUnder mottoet “En bil pr. årti” markerer “MANSORY Cabrera“, som er begrænset til 3 enheder i verden, starten på flere specialudgaver i anledning af MANSORYs 30-års jubilæum i 2020.

MANSORY CabreraSe lige vilddyret her, som med navnet ‘Cabrera’ ikke just skræmmer nogen væk ligesom det normale og velkendte tyrelogo – For oversat betyder det ‘gedehyrde’ (ret mig gerne, hvis mit oversættertalent ikke rakte her😊), med udvendige kendetegn som farven “Vento Verde”, Nyudviklede LED-forlygter, øget bredde på 4 cm, eller åben bare øjnene og sammenlign den med billeder af dens oprindelse, en Lamborghini Aventador SVJ. Som bekendt nøjes MANSORY aldrig med kun at ændre udseende på deres modeller, her har de også pillet en smule ved motoren, så den istedet for de normale 700 heste, har fået øget ydeevnen til hele 810 hk – Hvilket skulle give den en topfart på 355 km/t og en acceleration fra 0 – 100 km/t på vanvittige 2,6 sekunder. (Flere billeder af Vilddyret nederst i indlægget)

Læs presseanmeldelsen om MANSORY Cabrera herunder 👇

MANSORY Cabrera,MANSORY CabreraMANSORY Cabrera, Lamborghini SVJMANSORY Cabrera, Lamborghini SVJMANSORY Cabrera, Lamborghini SVJMANSORY Cabrera, Lamborghini SVJMANSORY Cabrera, Lamborghini SVJMANSORY Cabrera, Lamborghini SVJ

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *