Læsernes egne spot – Forår 2020Vi nærmere os datoen (tror vist allerede datoen er nået, hvis man kigger på det spot som Tobias fangede idag), hvor mange bilejere vælger at hive deres kæreste eje ud af garagen og lufte den uden risiko for at saltvognene har været på spil i løbet af natten. 1. april – og det er ingen aprilsnar, er datoen hvor der er stor chance for at rende på lidt lækkert altså, hvis man ligesom jeg, nyder at møde nye såvel som gamle superbiler. Det bliver skønt at følge med i 2020’s trend for nyanskaffelser og her kunne jeg godt bruge lidt hjælp fra jer – Jeg kan af gode grunde ikke være i hele landet, så har i ikke lyst til at hjælpe mig med at sende billeder til mig af de biler som i synes bør deles her på siden.

Det er som tidligere samme måde i kan hjælpe på – Send jeres billeder enten via mail til henrik@amazingcars.dk eller i en personlig besked på facebook.com/amazingcars.dkGlæder mig til at se, hvad i fanger derude 😉


Dagens spot indsendt af Flemming Bertelsen, Ferrari 430 SpiderEfter en tur på Vesterbrogade fandt Flemming Bertelsen den lækre Ferrari 430 Spider


Nyt dagens spot fra Morten Fonvig, Ferrari 458 SpiderEt superflot spot fra Morten Fonvig af denne Ferrari 458 Spider


Murcielago spottet i HamborgDagens spot fra HamborgOg endnu engang har jeg modtaget spots fra Hamborg, tak til @supercars_HH for denne Lamborghini Huracán Spyder


2 fede spot har jeg modtaget fra Thomas Lyngeraa og tak – En Ferrari 458 samt en Lamborghini Superleggera 👍


Og Porsches seneste nyhed, Taycan, er det også lykkedes Frederik Thrane Hermann er møde


Måske er I ligeså heldig som Tobias Madsen som spottede denne Porsche 918 Spyder der lige har fået et sæt danske nummerplader sat på. En hyperbil som koster på den helt forkerte side af 10 millioner danske kroner uden afgift 😱


Dagens spot Her er også lige et af de tunge spots, som fortjener en plads på siden – Bentley Bentayga spottet af Morten Fonvig 👍


Dagens spot 03/20 - Ferrari 812 SuperfastTake away er vildt udbredt i disse dage, så det er bare ekstra fedt at møde en Ferrari 812 Superfast hos den lokale ‘gyldne måge’ i Risskov – Tak til Rasmus Bonde Bødker for tilsendte foto.


Dagens spot 03/20 - Lamborghini Huracán Hovedstaden – Hellerup, er med på bølgen med superbiler før 1. april – En sprød Lamborghini Huracán spottede Otto (aka @ohc_carphotography) og delte med os andre 👌


(25. april) Vejret har sandelig også været med bilejerne – Af med toppen og ud i den bagende sol, ligesom denne Lamborghini Huracán – Tak til Skov Pedersen 👍


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *