Darth Vader-grill bringer grill-sæsonen til ‘The Dark Side’


Darth Vader grillForåret og sommeren er lige om hjørnet (sagt med krydset fingre), og vi med have, har allerede planlagt en del udendørs aktiviteter, som vi kan kaste os over denne sommer. Og jeg tænker, at du sikkert har samme ønske som mig, nemlig at du også kan lave så meget som mulig mad på have-grillen! Og ville det ikke være fedt, at kigge ind i et brændende Darth Vader hoved mens der ligger et par store saftige bøffer og syder.

Denne Dark Side-inspirerede grill er fra Burned by Design LTD, et firma, der fremstiller træbrændere som både kan anvendes som brændeovn og grill – Så du behøver altså ikke at være sulten for at fyre op i det George Lucas inspireret grill-hoved

Star Wars grill Foruden Darth Vader-versionen fremstiller Burned by Design LTD også en R2D2-ildplads, en Storm Trooper-ildplads, en Death Star-ildplads samt en Boba Fett-ildplads,. Find din ’Star Wars’ yndlingsfigur og nyd den under en af de lange, udendørs sommeraftener 👇

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *