Pagani Imola


Pagani ImolaVelkommen til Imola i dobbelt betydning – For vi skal både en tur på den legendariske racerbane i Italien og så skal vi byde velkommen til Pagani Imola, som efter flere måneders spøgeri, endelig viser sit sande jeg på Imola banen.

Pagani ImolaEt vilddyr som er en “Limited Edition” af Huayra’en – Kun 5 eksemplarer, er der bygget af varianten med den velkendte, men nu tunet V12 Mercedes AMG twin-turbo motor så den nu har hele 827 heste under motorhjelmen – Alle 5 styk er allerede solgt selvom prisen er sat til 37,5 millioner kroner uden at afgifterne er inkluderet endnu.

Pagani ImolaDe store ændringer ved Pagani Imola’en, er en væsentlig optimeret aerodynamik, som man har fundet frem til, ved at kigge på opbygningen af Formel 1-racerne.

YouTube- og Instagram fænomenet @Shmee150 har været en tur ude og køre en tur i Imola’en og derfor han han lavet det video med rigtig meget lyd 😱

Se video’en af Imola’en på Imola banen og nyd de mange hestekræfter blive sluppet løs 👇

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *