Afsløring: Koenigsegg ‘Mission 500’ – konceptbil kommer til Genève


I ugens løb blev Koenigseggs plan om en overraskelse til dette års Genève Motor Show som afholdes mellem 5. – 15. marts afsløret. (Foto: Koenigsegg.com)

Spol lige tiden 18 år tilbage – For her blev den første Koenigsegg superbil afsløret ved Geneva Motor Show tilbage i 2002. Dengang kunne Christian Von Koenigsegg fjerne klædet fra modellen CC8S, som siden hen revolutionerede med de senere modeller og som bekendt siden hen er blevet en trussel for både Hennessey og Bugatti i bestræbelserne på at dyste om verdensrekorden i tophastighed.

Både Hennessey og Bugatti har begge kæmpet om, at være de første til at ramme den magiske tophastighed på 300 mp/h, altså over 480 km/t – Og som bekendt endte det i Bugatti’s favør, idet de tilbage i september måned 2019 i en Chiron Super Sport 300+ ramte 304,77 mph (omregnet 490,5 km/)

Efter at have tabt til Bugatti, har Koenigsegg nu sat sig et endnu mere ambitiøst mål. Svenskerne vil nu være de første til at nå de 500 km/t!

Og seriøse kilder har afsløret, at Koenigsegg vil hive en såkaldt “kanin” op ad hatten ved Genève Motor Show i 2020 med en konceptbil kaldet ‘Mission 500’ Selvom detaljer om denne nye hyperbil stadig er få, kunne man forestille sig at den ville være baseret på Jesko’en

Samme kilder har også antydet, at Koenigsegg i år vil have et større stand ved motorshowet, med mindst 3 biler.  Og det forlyder (ikke bekræftet), at Koenigsegg vi præsentere 2 andre biler i år. Dem kan du helt sikkert læse mere om her i fremtidige indlæg.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *