Ferrari træf ved Formula


Hvert år når datoen rammer 1. april, så vælter jeg ud af mit vinterhi og glæder mig over at gadebilledet skifter fuldstændig karakter – Det er nemlig datoen, hvor sæsonen for superbiler for alvor begynder og de fleste store leasingfirmaer oplever et boom af underskrifter på leasingaftaler af sportsvogne for det næste halve år.

Da vi kun er i begyndelsen af året og stadigvæk befinder os i vintermånederne, så har jeg gravet lidt i gemmerne og fundet lidt godter fra juni måned. Her havde den danske Ferrari Club (FOCD) med venner, valgt at mødes ved det nye Formula Automobile domicil i Lyngby og skulle køre i samlet kortege mod Helsingør. Desværre endte dagen med regnvejr ved ankomsten i Helsingør – Men jeg var heldig, at se alle 70-75 biler forlade Kgs. Lyngby og forevige det på video – Som du kan se herunder👇

Hvis du ligesom jeg, gerne vil opleve større samlinger af superbiler, kan jeg foreslå at møde op til CARS’N’COFFEE arrangementerne ved Formula Automobile som er Ferraris nye domicil i Lyngby.
Formula startede sidste år med at slå dørene op og lægge hus til CARS’N’COFFEE – og du kan se programmet for dette års event ved at klikke på boksen herunder!

Håber vi ses 👍

Se eller gense de lækre biler som deltog i i sommerens træf herunder


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *