SONY overrasker med ny elbil


Sig navnet SONY og det første du tænker på er vist ikke en bil – Jeg gætter på, at de første elektroniske devices som dukker frem på nethinden hos dig, må være Playstation, mobiltelefoner, kameraer og fladskærme. (Fotos: Future)

Og det var også blandt alle disse elektroniske apparaturer på CES elektronikmessen i Las Vegas at man pludselig og uden et varsel stod ansigt til ansigt med en elbil (godt nok i konceptform) fra det japanske elektronikfirma.

Navnet som vi skal til at vænne os til er SONY Vision-S. Ved første øjekast ligner det en bil som vi har set før. Så ingen revolution i det visuelle, men et kig indenfor i kabinen afsløre et interiør bestående af trykfølsomme skærme i hele bilens bredde inklusive digitale sidespejle.

Se den officielle SONY-video med Vision-S 


Bilen som indtil videre kun er en konceptbil har fået to elmotorer på 270 hk hver – Disse skulle gøre det muligt at få en topfart på 240 km/t og en accelleration fra 0 – 100 km/t på 4,8 sekunder. Et vigtig svar som vi mangler at få oplyst er, hvor langt bilen kan køre på en opladning.

Så jeg vil vente i spænding på, om man mener det seriøst, når SONY vælger at gå så langt som til at udvikle en konceptbil.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *