Med som publikum til det danske Top Gear 2


Tilbage i 2002 blev de første afsnit af det britiske tv-program som vi kender som Top Gear sendt og er siden blevet til verdens mest sete faktuelle fjernsynsprogram. Jeg behøver vel ikke at nævne at programmet handler om biler på godt og ondt.

Indtil 2015 er programmet nok mest kendt for de 3 ikoniske studieværter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May som førte os igennem bilshowet på en humoristisk, men også til tider en kontroversiel stil, hvor seerne og publikum ofte måtte lægge øjne og ører til deres ofte politisk ukorrekte kommentarer.

Nu breder bilshowets popularitet sig også til vores breddegradder, idet Danmark, Sverige og Norge også fra det nye år skal sende Top Gear.

Optagelser til det danske Top Gear Den danske udgave bliver med danske værter og vises på Kanal 5. Tv-vært Felix Smith, skuespiller Dar Salim og tidligere racerkører Jesper Carlsen har fået æren af at løfte arven efter vores 3 britiske værter og så må man selvfølgelig ikke glemme en meget vigtig person af showet, The Stig

Til optagelse af det danske Top GearI et specielt indrettet studie på Ring Knutstorp i Sverige, er man begyndt optagelserne til den kommende sæsons Top Gear – Og jeg var sørme med som publikum i optagelserne til program 2 sammen med min søn.


Hvis du gerne vil med til optagelserne mandag den 9/12, så send en mail til:

TopGearDK@nordiskfilmtv.com 


Klar til optagelse på det danske Top GearProduktionen af programmerne har været igang siden september måned med optagelser af bl.a Super SUV’er på den jyske vestkyst, rallybiler i Sverige og elbils-challenge på de norske fjeldveje og som forventes at blive sendt i dit fjernsyn til foråret 2020.

Felix Smith, Dar Salim og Jesper Carlsen igang med optagelserne til det danske Top GearEn del af optagelserne er allerede klar og disse skal anvendes i forbindelse med studieoptagelserne, hvor publikum bliver vidne til forskellige udfordringer for de 3 værter. Herudover er der også inviteret en kendt gæst i studiet som fortæller om sin bilpassion eller mangel på samme. Inden gæstens besøg i sofaen hos Felix Smith, har han/hun været en tur rundt i en sløv Peugeot på Ring Knutstorp for at sætte en tid der helst skal placere pågældende øverst på scoreboardet.

Med til optagelserne af program 2 af Top GearI dagens optagelser er der 2 biler med til en evaluering. En Suzuki Jimmy og den helt nye Porsche 911 Carrera 4S.  Og så kan jeg løfte sløret for programmets kendte gæst som er ………. (Vi måtte desværre ikke tage billeder af gæsten og indvilgede også i at holde denne viden for os selv lidt endnu)


Dagens program i korte strofer:

 • 11.45 – Kørsel fra Valby med bus til Ring Knutstorp
 • 13:15 – Ankomst med sandwich og vand
 • 15:00 – Adgang til studiet og instruktion i, hvorledes vi som publikum skal klappe, pifte og grine – Vi havde på forhånd i en mail fået en kort instruks om, at der var store chancer for at man kom med i billedet og blive vist på TV, så man burde tage noget pænt hverdagstøj på og undgå joggingtøj, små striber og tern. (Uheldigvis var publikumsopvarmeren forsinket. Men da han dukkede op, blev tonen og stemningen i studiet mere afslappet) Bagsiden ved af at være publikum, kan være de mange optagelser, som skal tages om flere gange og at man hver gang skal være lige energisk i sin måde på at klappe i brysthøjde på. Det kan godt virke lidt opstablet og anstrengt. Men alt i alt, hyggede jeg mig og syntes at det var en fantastisk oplevelse.
 • 17:15 – Afgang fra Ring Knutstorp
 • 19:00 – Ankomst til Valby igen.

Jeg vil også blive rigtig glad hvis du vil følge min blog HER, så får du besked når der er nye indlæg og konkurrencer.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Med som publikum til det danske Top Gear

 • Mr. AmazingCars Indlægsforfatter

  Hej Marina
  Håber danskerne synes at det kan leve op til det originale show.
  Tusinde for at du så, at jeg hjalp Thomas, men der var med vilje – Han kunne helt sikkert godt bruge lidt flere følgere (ironi kan måske forkomme)😜👍
  Mange hilsner
  Henrik

 • Marina Aagaard

  Lyder som en fed oplevelse.
  BARE denne version bliver halvt så godt som den originale (ser p.t. genudsendelserne …).
  Obs. Følg blog link førte til Thomas Evers?