Formel 1 konkurrence – Mexicos Grand Prix 2019 39


Er i klar til løb nummer 18 i Mexico’s tynde luft og samtidig det fjerde sidste løb på løbskalenderen – På Autódromo Hermanos Rodríguez som er den 4,3 kilometer lange bane, skal kørerne rundt 71 omgange før vinderen kan kåres – Sidste år blev det Max Verstappen der sluttede øverst på podiet foran Vettel og Kimi.

Men nu velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Vores 2 venner fra Haas teamet klarede sig mindre godt i 2018, så den del lader vi bare ligge. Det ser også umiddelbart ud til, at de igen får det lidt svært i Mexicos tynde luft, meeen jeg håber til det sidste på et godt løb for Kevin Magnussen og Romain Grosjean 🙂


x


Så hvis du gerne vi vinde en polo i str. L eller en cap m/diodelys, er det eneste Du skal gøre for at deltage::

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag samt skriv hvilken af præmierne du kunne tænke dig 👍

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 1410.

Jeg sætter 1 polo i størrelse L eller cap m/lys sponsoreret af GP Tours på højkant efter eget valg. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige..

Held og lykke og god raceweekend til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

39 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Mexicos Grand Prix 2019