Vind billetter til filmen Le Mans ‘66 128


Der er lagt op til et kæmpe drama på den legendariske franske racerbane Le Mans. Årstallet er 1966, Matt Damon og Christian Bale spiller hovedrollerne i årets fedeste bil-film ‘Le Mans ’66’, som er baseret på den virkelige historie om den amerikanske bildesigner Caroll Shelby (spillet af Matt Damon) og den frygtløse, britiske racerkører Ken Miles (spillet af Christian Bale), der sammen tog kampen op mod de fysiske love og deres egne personlige dæmoner for at bygge en racerbil for Ford. Alt sammen for at udfordrede de Ferraris altdominerende racerbil i 24-timers løbet Le Mans i Frankrig, 1966.

🚨KONKURRENCEN ER SLUT🚨

De to vindere blev henholdsvis Leon & Magnus Abildgaard – Tillykke til jer begge 👍


I samarbejde med Nordisk Film, får Du nu chancen for at vinde 2 billetter til filmen som kan ses i biografen fra 15. november.

Ialt har Nordisk Film sponsoreret 2 x 2 billetter til den spændende film og derudover har jeg været i gemmerne og fundet en GP Tours Le Mans t-shirt i str. XXL som udloddes til den ene heldige vinder af filmbiletterne 👍

Eneste som du skal gøre for at komme i betragtning til 2 billetter er, at skrive i kommentarfeltet inden 12. november kl 20:00, hvem som du vil give den anden billet til? – Så trækker jeg lod blandt alle som har deltaget 🙂


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

128 thoughts on “Vind billetter til filmen Le Mans ‘66