Sjælden Porsche i dansk ladefund, kommer nu på auktion


Porsche 911 Gemballa GTR 750 Sjælden Porsche på auktionDen 66-årlige amerikanske millionær og ejendomsmægler Carmi Cohen flyttede til Danmark tilbage i 2008 sammen med sin danske kone Heidi. Gennem en del år drev de sammen en landevejskro i Døstrup lidt uden for Hobro indtil han i 2014 atter vendte næsen hjem til LA.

Carmi Cohen har altid elsket biler og havde derfor samlet sig en større bil-samling. Da han forlod Danmark, efterlod han også en større bil-samling i 2 lader ved Skærbæk. Han valgte kun, at tage en enkelt med hjem til sin bil-samlingen i Los Angeles, en Chevrolet Camaro, som havde tilhørt forsanger i bandet Gun N’Roses, Axl Rose. (Foto: Axl Rose, Fan Club)

I år altså 5 år efter vores ven Carmi Cohen, han forlod Danmark. Så fik Falke Bilers direktør Kenneth Falke Theil lov til at byde ubeset på ladernes indhold, som altså viste sig at indholde 59 (kilde: Amtsavisen.dk) meget velholdte og unikke specialbiler som næsten alle stammer fra det solbeskinnede Californien.

Nu har Falke Biler i samarbejde med Campen Auktioner sat 41 af bilerne heriblandt bilmærker som Chevrolet, Mustang, Cobra, Ferrari og Porsche på auktion – Næste søndag, altså den 6. oktober kl. 13.00 kommer 41 af de 59 på auktion i Kolding. Den som nok trækker flest nysgerrige til og som indbringer flest penge, er katalognummer 20, en Porsche 911 Gemballa GTR 750 fra 2003, som der kun er bygget i 3 eksemplarer og der nu kun er 2 tilbage i hele verden.

Porsche 911 Gemballa GTR 750 på auktion Alle 41 biler kan man forhåndsbyde på indtil fredag den 4. oktober, men det er selvfølgelig om søndagen efter det obligatoriske eftersyn mellem 10-13, at det endelig bud gælder. Man forventer at samlingen indbringer i størrelsesordenen 8-12 millioner kroner. I skrivende stund er buddene oppe på små 4 millioner kroner. Heraf ligger den yderst sjældne Porsche pt på kr 1.125.000,-

Auktion er moms og salærfri. Hvilket vil sige, at man kun betaler det beløb som man byder.

Herunder er et lille uddrag af de biler som du kan købe – Se resten i linket HER!

Ladefund på auktion Bentley Arnage på auktion Porsche Speedster på auktionPorsche 911 Gemballa GTR 750 på auktion

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *