Cool Car Race 2019 skudt lidt sløvt igang


Cool Car Race 2019 i København Det er 8’ende gang at de hovedsaglig nordjyske “rigmænd” lufter deres smukke superbiler i racet Cool Car Race – Dette år til stor glæde i den Københavnske morgentrafik samt de mange travle uanende mennesker som blot var på vej til ugens sidste arbejdsdag og næsten fik deres latté eller croissants galt i halsen ved synet af over 40 superbiler parkeret på selveste Rådhuspladsen ledsaget af musik fra medbragt DJ

Cool Car Race 2019 starten på Rådhuspladsen i København I år havde Cool Car Race fået den store ære at skyde racet igang på Rådhuspladsen i hjertet af København kl 9.00, altså lige i den værste myldretid. Dette medførte også lidt udfordringer og en del trafikpropper, som derved var skyld i den lidt sløve start inden turen gik videre mod slutdestinationen ved Streetfood i Aalborg med bl.a. Gisselfeld Kloster i Haslev, E-Park Danmark i Vejle, Tivolifriheden som pitstop.

Cool Car Race 2019 - Jacob RisgaardSom skrevet er det ottende gang, at man gennemføre et Cool Car Race, som jeg synes at man godt kan kalde den danske version af Gumball 3000 – Hele konceptet  Cool Car Race blev grundlagt af erhvervsmændene Jacob Risgaard og Mark Nielsen tilbage i 2010 som et projekt, hvor man gerne ville forene velgørenhed, fællesskab og fede biler. Dette har de nu gjort 7 gange tidligere, hvor de mange penge (4 millioner kroner der indtil i år blevet samlet ind) doneret af bl.a deltagerne, men også af frivillige donationer på MobilePay: 3000 er gået til organisationen CoolUnite som uddeler de mange penge til udsatte børn i Danmark.

Jeg hyggede mig gevaldigt på Rådhuspladsen i København og lappede den hyggelige stemning til mig. Se mange flere stemningsbilleder herunder. Cool Car Race 2019 starten i København Cool Car Race 2019 starten i København

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *