Formel 1 konkurrence – Belgiens Grand Prix 2019 38

Der er vist kun en ting at sige nu – “Jubiiii, så er ventetiden slut” – Raceweekend igen. Lidt delte indtryk af første halvdel af årets Formel 1-sæson – Så lad os da håbe på, at sæsonens 13. løb, den som skal køres på den 7 kilometer lange bane Circuit de Spa-Francorchamps, i daglig tale blot kaldet Spa, kan hive op 👍 😉 – Der skal køres 44 omgange – Sidste års vinder blev Vettel, foran Hamilton og Verstappen. Hass havde også en af de gode weekender sidste år med henholdsvis en 7. plads til Gros samt en 8. plads til Kevin. Tror ærlig talt ikke at dette kommer til at gentage sig.

Nu velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Så hvad tror i – Er der point til begge Hass-kørere?  😊

Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb, så køb en tur HER!

Så hvis du gerne vi vinde en polo i str. M eller en cap m/diodelys, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag samt hvilken af præmierne du kunne tænke dig 👍

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 15.10.

Jeg sætter 1 polo i størrelse Medium eller cap m/lys sponsoreret af GP Tours på højkant efter eget valg. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.