Formel 1 Konkurrence – Spaniens Grand Prix 2019 63


Formel 1 konkurrence Spaniens Grand Prix 2019Så er det atter Formel 1-weekend – I sæsonens femte løb skal der køres 66 omgange på den 4,65 kilometer lange bane Circuit de Barcelona-Catalunya i Spanien. En bane som man begyndte at køre race på tilbage i 1991 og med Michael Schumacher med flest sejre; 6 i alt, heraf de 5 for Ferrari. Sidste år endte løbet med Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og Max Verstappen på de 3 første pladser.

Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Sidste år sluttede Kevin på en flot 6. plads og Grosjean fik en DNF i Spaniens Grand Prix. Men lad os håbe på, at de 2 kører fra Haas, kan følge lidt op på første træning og måske overraske med et par eller flere point til pointkontoen. 🙂


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!


Så hvis du gerne vi vinde en af ovenstående polo’er fra sidste sæson, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 15.10.

Jeg sætter 2 polo’er i 1 stk. i størrelse 2XL & 1 stk. i str størrelse  3XL sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.


De 2 vindere er fundet ved lodtrækning, da der var 8 som gættede at Kevin sluttede på en 7. plads – Ingen ramte samtidig Grosjean. Det blev henholdsvis Maria Brammer og Jonas Jensen som nu kan se frem til at modtage en polo hver – Tillykke til jer begge 🙂


Held og lykke til jer alle og god race weekend

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

63 thoughts on “Formel 1 Konkurrence – Spaniens Grand Prix 2019