Tyske politi beslaglægger 100 biler mistænkt for street racing


Tysk politi beslaglægger 100 biler som mistænkes for ulovlig street racePoliti fra den nordtyske by Wismar beslaglagde over 100 biler i torsdags på grund af mistanke for at de var involveret i street racing. (Fotos: screenshoot fra Welt Nachrichtensender Youtube video)

Tysk politi nedlægger 100 biler som mistænkes for ulovligt raceDe fleste af ejerne var fra Norge og de deltog i Eurorally, som er et event for bilentusiaster, hvor det ikke drejer sig om at komme først, men blot være med. Deltagerne var startet i den norske hovedstad Oslo og skulle til destination Prag i Tjekkiet, men hvor ruten også benytter vejene i Sverige, Tyskland og Polen.

Tysk politi beslaglægger 100 biler ved Eurorally 2019Det var på strækningen A20 på Autobahn nær Wismar, at bilerne, der omfattede exotiske som Ferraris og Lamborghinis, blev stoppet og senere beslaglagt.  Selvom hastigheden på denne strækning er ubegrænset, havde nogle lokale beboere kontaktet politiet på grund af de høje hastigheder – enkelte var blevet målt til hastigheder omkring de 250 km/t

Se video fra beslæggelsen HER!

Tysk politi beslaglægge 100 biler under Eurorally 2019En tysk politi-talsmand fortalte til Bild i et interview, der blev offentliggjort torsdag, at Eurorally-arrangementet var blevet stoppet, og at man var igang med at undersøgelser for at afgøre, om eventet kunne kategoriseres som et ulovlig race.

I Tyskland har man tidligere sat stopper for race af denne karakter – Tilbage i 2010 måtte det kendte race Gumball 3000 have alle bilerne transporteres gennem Tyskland på ryggen af autotransportere og i 2015 blev Gumball 3000-deltagerne mødt ved den tyske grænse og eskorteret gennem landet af politiet.

Eurorally’s facebook-side kan man dog  læse at de berørte biler som blev beslaglagt, nu alle er frigivet igen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *