Formel 1 konkurrence – Bahrains Grand Prix 2019 51


Formel 1 konkurrence, Bahrain 2019 Velkommen til denne weekends Formel 1 konkurrence, hvor karavanen er nået til Bahrain og hvor kørerne skal ud og forcere den 5,4 kilometer lange bane Bahrain International Circuit i Sakhir 57 gange. Håber på endnu en weekend, hvor Kevin viser, at det ikke var en tilfældighed med den flotte placering i Australien og at Kevin og Romain Grosjean sætter endnu flere point ind på kontoen for team Haas.

Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Med tanke på sæsonens første løb i Australien, kan altså godt gå hen at blive et temmelig spændende løb. – Her tænker jeg både på det brede midterfelt, men så sandelig også blandt de 3 top-teams, hvor det lader til at Mr Lewis ikke er så suveræn, men også at Ferrari mangler lidt endnu for at blande sig på podiepladserne. Kigger vi tilbage på sidste års løb i Bahrain, så endte det rigtig godt for Kevin med en flot femte plads. Mens Vettel vandt løbet foran henholdsvis Bottas og Hamilton 👍


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!


Så hvis du gerne vi vinde en #Support Danish F1 Grand Prix t-shirt i str. X-Large, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

1. Følg min blog HER!

2. Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 17.00.

Jeg sætter 1 stk. t-shirt #Support Danish F1 Grand Prix sponsoreret af BOXBOXBOX på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

God race weekend

Held og lykke til jer alle

Formel 1 konkurrence, Bahrain 2019


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Bahrains Grand Prix 2019