Game of Thrones foreviges med whisky samling


Reklame 

Game of Thrones Limited Edition The Singleton of Glendullan Select Serien Game of Thrones som begyndte tilbage i 2011, og som er kendt over det meste af verdenen, behøver vist ikke ret meget introduktion – Så derfor er det desværre også med mismod, at jeg skal videregive denne meddelelse til jer – Men ikke desto mindre så er den 8. sæson som har premiere i april måned også den absolut sidste sæson. Som dansker har det været en fornøjelse at kunne gennemleve de foregående 7 sæsoner med flere danske islæt på rollelisten såsom Nikolaj Coster-Waldau der spiller en af hovedrollerne som Jaime Lannister, Dar Salim, Pilou Asbæk og sågar Frank Hvam har repræsenteret de danske farver i den amerikanske HBO produceret tv-serie som er baseret på fantasy romaner skrevet af den amerikanske forfatter George Raymond Richard Martin. 

Men for at du ikke skal gå hen og glemme den populære serie lige så snart det sidste afsnit har kørt over skærmen. Så har HBO og DIAGEO udtænkt en plan, der skal give de mange fans verden over, en autentisk smag af seriens syv kongeriger og kædet dem sammen med et udvalg af Skotlands bedste whisky-destillerier og det er der kommet en spændende LIMITED EDITION GAME OF THRONES SINGLE MALT WHISKYSAMLING ud af.

Game of Thrones Limited edition single malt whiskysamling Lige som man kender det fra de forskellige familierne på kontinentet Westeros, så har hver af destillerierne sin egne unikke karakteristika og producerer hver deres unikke whisky, som netop repræsenterer de 7 rigers terroir. Disse ligheder var inspirationen til sammenkoblingen mellem universet i Game of Thrones og Diageos forskellige single malt whiskyer. 

Game of Thrones Limited Edition whiskysamlingLimited Edition Game of Thrones whisky samlingen består af 8 forskellige whisky brands – Du vælger selvfølgelig selv om du skal investere i hele den unikke samling af single malt whiskyer, men du kan også bare vælge den flaske som passer bedst til dig eller måske har en forbindelse til dit yndlings hus fra serien.

Game of Thrones Limited Edition whiskysamling Husk kun at nyde alkohol ansvarligt – Ligesom jeg gør det med en enkelt glas ‘The Singleton of Glendullan Select’ og et afsnit af Game of Thrones.

Game of Thrones, Limited Edition, The Singleton of Glendullan Select - Game of Thrones Limited EditionAlle flaskerne blev lanceret 1. marts og kan købes i velassorterede spiritusforretninger landet over.

▪Dalwhinnie Winter’s Frost – Game of Thrones Limited Edition 599 kr.

▪Cardhu Gold Reserve – Game of Thrones Limited Edition 540 kr.

▪Lagavulin 9 Year Old – Game of Thrones Limited Edition 799 kr.

▪Oban Bay Reserve – Game of Thrones Limited Edition 799 kr.

▪Talisker Select Reserve – Game of Thrones Limited Edition 540 kr.

▪Clynelish Reserve – Game of Thrones Limited Edition 540 kr.

▪Royal Lochnagar 12YO – Game of Thrones Limited Edition 475 kr.

▪The Singleton of Glendullan Select – Game of Thrones Limited Edition 475 kr.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *