Den nye Koenigsegg Jesko er allerede udsolgt


Koenigsegg Jesko er udsolgtDet er kun få dage siden, at vi biltosser stiftede bekendtskab med Koenigsegg’s nyeste skud på stammen ved Geneva Motor Show. Og den svenske bilfabrikant, kan allerede nu meddele, at de har modtaget forudbetalinger fra alle de interesserede kunder. Det vil sige, at samtlige 125 stk. Koenigsegg Jesko som man har planlagt at producere, nu er forudbestilt. (Foto: Koenigsegg.com)

Koenigsegg Jesko er allerede udsolgtLanceringen af Koenigsegg Jesko ved 2019 Geneva Motor Show blev en fremragende succes. 83 af bilerne blev solgt allerede inden udstillingen. De resterende aftaler blev lavet inden for de første 5 dage efter bilens debut på Koenigsegg-standen. Med alle de modtagne indskud, er Koenigsegg nu i stand til at dele Jesko’s succesen med resten af verden.

Koenigsegg Jesko allerede udsolgt Koenigsegg grundlægger Christian von Koenigsegg udtaler: At den nye Koenigsegg Jesko, er det største produktionsantal, som de nogensinde har planlagt. Og at bilen allerede er udsolgt inden for de første få dage efter dens afsløring, gør ham ydmyg og er et vidunderligt testamente for de fremragende medarbejdere, som er ansat hos Koenigsegg. Lige fra vores designerne, ingeniørerne og teknikernes visionære arbejde og til det utrolige arbejde, som vores salgsteam og vores globale netværk af Koenigsegg-forhandlere har udført, understreger det kun er det er et fantastisk team som har bragt Jesko’en til verden. Vi er meget taknemmelige for modtagelsen fra pressen, offentligheden og selvfølgelig fra vores voksende familie af Koenigsegg-ejere.

Koenigsegg Jesko nu udsolgt Produktionen af Jesko begynder i slutningen af 2020 med et eksemplar om ugen.

Koenigsegg Jesko er udsolgt Modellen kan bestilles i to varianter – Track eller Tophastighed – Det afhænger helt af kundens præferencer. Koenigsegg Jesko vil blive fremstillet således, at den vil kunne anvendes på offentlig vej i alle de relevante lande verden over.

Alle 125 stk Koenigsegg Jesko udsolgtEt lille antal biler blev købt af Koenigsegg-forhandlere for at sikre at de potentielle kunder, som ikke kunne deltage ved Genève-showet stadigvæk kan nå erhverve sig en Jesko. Så en lille opfordring til dem, som ikke fik fat i en forudbestilling, kontakt jeres Koenigsegg forhandler hurtigst muligt.

Koenigsegg Jesko udsolgt Koenigsegg Jesko udsolgt kun 5 dage efter lanceringen Koenigsegg Jesko udsolgt

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *