Lewis Hamilton drømmer om sin egen Mercedes-AMG One LH Edition


Mercedes-AMG One, Lewis Hamilton wish a LH EditionLewis Hamilton er ikke kun en top racerkører. Han er også en ivrig bilnørd og ved helt bestemt, hvilke biler han gerne ser tilføjet i sin samling.
Og det er ikke særlig overraskende, at han er ivrig for at få Mercedes-AMG, som jo er det F1-team han kører for, til at bygge en speciel version af den kommende One hypercar twistet med hans egne personlige detaljer. (Foto: Motor1.com)

Mercedes-AMG One, Lewis Hamilton hope for a LH EditionHan vil gerne have lavet en særlig LH Edition, har Hamilton udtalt til topgear-magasinet i et interview, der blev offentliggjort i mandags. Han skulle allerede ha’ talt med dem om hans store ønske. Om de er helt med på ideen, vides ej, men Mercedes-AMG overvejer det; for det giver ingen mening, at de ikke er med på ideen, i betragtning af, at vi har vundet verdensmesterskabet sammen, har Lewis Hamilton udtalt.

Mercedes-AMG One, Maybe a LH Edition for mr. Lewis HamiltonHan afslørede yderlige i interviewet, at han meget gerne ville have mere power og noget mere larm fra bilen. Øhhh – Mr. Lewis bilen har altså over 1.000 hestekræfter og lyder allerede som en Formel 1-bil.

Mercedes-AMG One, LH Edition Hamilton afslørede også, at han gerne vil ha’ ændret lidt af bilens former og måske tilføje en smule mere aggressivt look evt. med et aero-kit, og meget interessant ytrede han også, at han ville være villig til at arbejde sammen med eventuelle købere af sin specialudgave for at tilføje brugerdefinerede design-detaljer.

Mercedes-AMG One, LH Edition til Formel 1 verdensmesteren Lewis Hamilton Design har altid tiltalt den femdobbelte Formel 1 verdensmester. Han ses ofte til modeshows og har samarbejdet med Tommy Hilfiger, som jo er sponsor til Mercedes-AMG, på et Lewis Hamilton modeshow.

Lewis Hamilton håber på en LH Edition af Mercedes-AMG OneHamilton har allerede været inde over udviklingen af One, selvom han ikke endnu, har testkørt en prototype endnu. Han skulle efter sigende ha’ bistået med at udvikle bilens drivaggregat i F1-regi. Hamilton nævnte også i sit interview, at han hjalp med at guide udviklingen af One’s effektområde og køreegenskaber, og at han har været stolt af de hidtidige resultater.
The One forventes at være klar i 2020 og kommer med den samme 1,6-liters turboladede V-6 motor turbomonteret elektrisk motor som er klar til at håndtere de 11.000 o/min. som er den røde tråd i Mercedes-AMGs mesterskabs F1-bilen. Der vil være 3 ekstra elektriske motorer i The One, en som er monteret på motoren og yderligere to på frontakslen for at danne træk på alle 4 hjul.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *