Devel Sixteen i produktion inden 2020


Devel Sixteen i produktion Tilbage i 2013 offentliggjorde Devel planer om en superbil med 5.000 hestekræfter, med navnet Sixteen. Siden da er bilen endnu ikke gået i serieproduktion. Men det vil angiveligt ændres i år. (Foto: CarBuzz.com)

Devel Sixteen in production before 2020Ifølge en artikel i det amerikanske CarBuzz i torsdags udtalte selskabet bag, at deres mål vil være at have en produktionsversion klar af ​​Devel Sixteen inden udgangen af ​​dette år. 

Devel Sixteen med over 5.000 hestekræfter Virksomheden er i fuld gang med at udvikle deres hjemmeside og man er i overvejelser om, hvor afsløringen af hypercar skal finde sted.

Devel Sixteen hypercar med +5000 hesteTilbage i oktober sidste år, var det dog ikke de bedste nyheder som kom fra selskabet – Man havde nemlig måtte sige farvel til samarbejdet med partneren Manufattura Automobili Torino (MAT), hvilket har efterladt en hel del ingeniørarbejde til Devel selv. Udviklingen har stået lidt stille. Problemer som overhedning af den 12,3 liters store V16-motor ved normal kørsel samt at holde bilen på jorden når hastigheden er på mere end 480 km/t og den helst vil lette som et fly; lyder vist heller ikke som et problem man skal ignorerer.

Devel Sixteen kommer i produktion inden udgangen af 2019Men om man kan nå at løse alle problemerne og videreudvikle på prototypen Devel Sixteen som sås første gang ved Dubai Motorshow tilbage i 2017. 

Devel Sixteen V16 motor med over 5000 hkDengang afslørede en dynotest, at vilddyrets enorme V16 motor, præsterede absurde 5.007 hestekræfter. Så det store spørgsmål til Devel’s 2019 eventyr, må være, om man vil satse på 5000 hestes-versionen eller en 2000 hestekræfters-variant leveret fra en V8’er som Devel tidligere har spøgt med i kulissen.

Stay tuned 👍

Devel Sixteen Devel SixteenDevel Sixteen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *