Pagani på vej med en stor overraskelse


Pagani overraskelse i venteDet var tilbage i 1999 ved Geneva International Motor Show, at en tidligere Lamborghini-medarbejder ved navn Horacio Pagani præsenterede en Zonda C12, så endnu flere superbilelskere få et nyt italiensk mesterværk at savle over. (Foto: carbuzz.com)

Der er nu kun få dage til Zonda’ens er nu kun få dage til Zonda’ens 20 års jubilæum og det ser ud til, at Pagani ikke er ved at lade den milepælen gå ubemærket hen.

I en udtalelse til det amerikanske bilmagasinet “Car Buzz”, i sidste uge, offentliggjorde Pagani-talskvinderen Giulia Roncarati, at selskabet havde noget specielt planlagt uden at ville gå i yderligere detaljer.

Det bliver en stor overraskelse, som vi ved, at alle vil elske,” sagde hun. “Men lige nu holder vi det hemmeligt.”

Pagani SurpricePagani er blevet set teste, hvad der menes at være en ny version af superbilen Huayra, den som kom efter Zonda’en, så det kan være den overraskelse, som firmaet planlægger. (Foto: @iuri.giova / insta)

Pagani overraskelse i venteDer er også mulighed for, at Pagani simpelthen introducerer en ny specialudgave af Zonda, idet fabrikken fortsætter med at fremstille nye eksemplarer, til trods for at produktionen officielt stoppede for nogle år tilbage.

Horacio Pagani afslørede dog sidste år, at selskabet er begyndt med at arbejde på en afløser for deres Huayra, samt en elbil, er det nok usandsynligt at offentligheden allerede vi kunne opleve disse modeller præsenteret ved Genèves Auto Show.

Vi må alle vente tålmodigt til at showet starter den 5. marts, for at se om Pagani har taget lidt spændende med i godteposen – Er der nogen af jer, som har planer om at skulle en tur forbi “The International Geneva Motor Show” i år?

Herunder er lidt Pagani-godter

Pagani overraskelse i ventePagani overraskelse i ventePagani overrasker Pagani overrasker ved Geneva Motor ShowPagani overraskelse i venter ved Geneva Motor ShowPagani overraskelse i vente

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *