Nyhed: Ferrari klar med ny Ferrari F8 Tributo


Ferrari F8 Tributo nyhed fra FerrariHer er så de aller første billeder af Ferrari F8 Tributo, som bliver afløseren til Ferraris populære 488 GTB og i næste uge ved Geneve International Motorshow finder den officielle lancering af den nye Ferrari F8 Tributo.

Ferrari F8 Tributo lanceres næste uge Geneve Motor ShowFerrari F8 Tributo bliver leveret med samme, altså den prisvindende og Ferrari’s mest kraftfulde 3,9 liters V8 med biturbo centermotor nu øget til 720 hk ligesom Pista’ens. Med de nye kræfter bliver topfarten 340 km/t. og en vedholdende tung fod giver en acceleration fra 0 – 100 km/t på 2,9 sekunder og fortsætter til de 200 km/t på søle 7,8 sekunder.

Ferrari F8 Tributo efterfølgeren til 488 GTBF8 Tributo kommer ikke med de helt store nye armbevægelser, for det trænet Ferrari-øje, måske nærmere en opgraderet 488 GTB, men den den nye lette Lexan-bagklap som giver frit udsyn til motorrummet. får tankerne drejet over på et moderne twist af en af Ferraris mest karakteristiske designelementer på den berømte og ikoniske F40.

Ferrari F8 Tributo med ligheder til F40De første eksemplarer af F8 Tributo’en kan garanteret forventes at ses hos Formula Automobile  i slutningen af året.

Ferrari F8 Tributo faceliftet 488 GTB

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *