Formel 1 konkurrence – Abu Dhabis Grand Prix 28


Formel 1 konkurrence Kevin Magnussen BoxBoxBoxSæson-finalen 2018. Så ved de fleste Formel 1 interesserede, at det gælder løbet i Abu Dhabi og Yas Marina Circuit, den 5.6 km lange bane, som ligger tæt på hovedstaden i De Forenede Emirater. Kørerne skal rundt på banen som er vældig svær at overhale på i alt 55 omgange – Sidste år endt Valtteri Bottas på øverste trin på podiet foran teamkammeraten Lewis Hamilton med Sebastian Vettel på tredje pladsen.

Og nu for sidste gange i 2018 – Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

2017-løbet i Abu Dhabi endte som en kedelig forestilling for de 2 Hass-kører. Da de begge endte uden point (#8 sluttede som nummer 11, mens #20 sluttede som nummer 13) – Så lad os krydse fingre for at de begge for hevet point hjem til konto selvom at det bliver svært at slutte sæsonen af som “Best Of The Rest” både for kører og hold 🙂


Kom igennem trafikken let og smertefrit med din nye ven – Køb den HER!


Denne gang sætter jeg 2 stk. KMAG t-shirt i str. medium en sort og 1 hvid på højkant og det eneste, Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk nu at jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 14.10.

Formel 1 konkurrence Abu Dhabi Kevin Magnussen Jeg sætter 2 stk. KMAG #SupportKmag T-shirt i str. medium sponsoreret af BOXBOXBOX på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Tak til Kevin Magnussen Fanklub #SUPPORTKMAG / BoxBoxBox for samarbejdet med de flotte præmier 👍

Held og lykke til jer alle og på gensyn i 2019 til en ny og spændende sæson 🏁

 

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

28 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Abu Dhabis Grand Prix