Bulleit inviterer til Bourbon, Ink og 10-retters menu


REKLAME for Bulleit Boubon

Bulleit Bourbon tattoo edition Scenen og stemningen er næsten som taget ud af en western-film. Det eneste som mangler er, at gæsterne render rundt med cowboyhat og seksløbere i bæltet. Det hele udspiller sig i Kødbyen i det fredelige Vesterbro med whiskyglas og flasker på bordene. – Det hele sker, når amerikanske Bulleit Bourbon erobre København med Blæk, Bourbon og 10-retters Menu  i forbindelse med lanceringen af Bulleit’s Tattoo Edition-flaske.

Bulleit Bourbon tattoo edition Restaurant Gorilla i Kødbyen vil der den 26. november i den forbindelse være mulighed for at opleve Bulleit Bourbon‘s store projekt Bulleit Billboard. Københavnerne er den femte by i Europa som får chancen for at se kunstværket som er skabt af tatovører fra hver at de fem byer. Som foruden København er London, Berlin, Amsterdam og Dublin er med til at hylde mangfoldigheden og kreativiteten indenfor tatovørverdenen som også må betegnes for at være en kunstform.

Bulleit Bourbon tattoo edition, Kødbyen, restaurant GorillaKunstværket er et billboard på 3 x 2 meter, hvor hver af de 5 tatovører har afbilledet stemning fra deres hjemby og det danske bidrag kommer fra en af Danmarks bedste tatovører Christopher Henriksen som i øvrigt også kigger forbi den 26.november og fortæller om hans bidrag til kunstværket og han vil samtidig give en session, så du selv kan få lov til at prøve kræfter med kunsten at tatovere – Bare rolig det bliver på kunstig hud, så din kreativitet ikke skal følge dig resten af livet et tilfældigt sted på kroppen 🙂 (Se i øvrigt min første tatovering længere nede i indlægget)

Bulleit Bourbon tattoo edition, Kødbyen, Restaurant GorillaNu foregår selve arrangementet jo på Restaurant Gorilla og derfor skal i heller ikke gå sultne hjem den 26’ende. Så hvis du når, at sikre dig en af de eksklusive billetter til eventet – Bydes der på whiskysmagning med 2 forskellige cocktails, 10-retters menu og en tattoo-session – Billetto HER! (Bemærk! – Der er dog en aldersgrænse på 25 år)

Bulleit Bourbon - Mr AmazingCars Billederne her i indlæget, stammer fra et presseevent tidligere på måneden som jeg deltog i – Så kunne i nemlig få et indblik i, hvad som der venter jer, når i selv træder ind af døren hos Restaurant Gorilla.

Bulleit Bourbon, The Son Of Another Ink Gun, drinkDe 2 drinks med Bulleit Bourbon som  er inkluderet i billetten er “The Sun Of Another Ink Gun” et passende navn til mit på nethinden western-tema som rendte afsted som min favorit (skulle du være interesseret i opskriften – Så spørg endelig? 🙂 ) samt en  “Bulleit Ginger” med Borubon, Ginger ale og lime pynt.

🔸Drink ansvarligt 🔸

Flere stemningsbilleder fra presseeventet herunder Bulleit BourbonBulleit Bourbon Mr AmazingCarsBulleit Bourbon Tattoo edition Ink Bulleit Bourbon Tattoo edition Bulleit Bourbon Tattoo Christopher Henriksen Bulleit Bourbon Bulleit Bourbon tattoo edition Bulleit Bourbon presseevent på Restaurant Gorilla i KødbyenMy first ever tattooBulleit Bourbon Restaurant GorillaBulleit Bourbon tattoo edition Bulleit Bourbon tattoo edition

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *